aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 29 martie 2013

Samsung lansează un magazin de servicii, conţinuturi şi aplicaţii


Samsung avea un magazin propriu de aplicaţii pentru Android, dar acesta nu arăta prea bine la capitolul interfaţă şi nici comunitatea din jurul său nu era bine construită, deoarece nu vedeam review-uri sau prea multe steluţe acordate jocurilor, de exemplu. Ei bine, Samsung a prezentat oficial noul său magazin de conţinuturi, servicii şi aplicaţii.
 
Samsung lansează un magazin de servicii, conţinuturi şi aplicaţii

Acest serviciu se vrea a fi un rival pentru iTunes, Google Play şi chiar şi magazinul arătos al celor de la LG, de pe telefoanele Android. Avem de-a face aici cu un soi de portal, o platformă care le oferă clienţilor conţinuturi şi servicii specifice Samsung. Printre ele se număra aplicaţii pentru televizoarele Samsung, smartphone-uri şi tablete. Încă nu ştim dacă acest magazin se limitează la a funcţiona doar pe gadgeturi Samsung sau şi pe alte device-uri, dar e probabil să fie exclusiv pentru terminale Samsung.

Numele oficial al serviciului este Samsung Content & Services şi am remarcat deja că site-urile de ştiri Apple s-au grăbit să numească serviciul o clonă de iTunes. Portalul are şi o secţiune Find My Mobile, care funcţionează cam ca Find My iPhone de la Apple. E posibil ca acest magazin să fi fost lansat în pregătirea debutului lui Tizen OS şi să nu fie neapărat legat de Android...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget