aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 29 martie 2013

CyanogenMod oferă control Pie cu cele mai recente versiuni de test ale ROM-ului


Pie Controls - cum au fost denumite, au văzut prima implementare odată cu funcția Labs, disponibilă în browser-ul standard Android 4.0 și introdusă de cei de la Google. Ulterior, implementarea a evoluat pentru a fi folosită în orice interfață a sistemului de operare, datorită ingeniozității celor care dezvoltă un alt ROM personalizat pentru Android, numit Paranoid.
 
CyanogenMod Pie Controls

Paranoid a fost în principiu dezvoltat pentru dispozitivele Nexus, deși implementări bazate pe această soluție au fost lansate și pentru alte terminale. ROM-ul personalizat oferă posibilitatea de a schimba modalitatea de afișare, pentru fiecare aplicație în parte sau întreg sistemul, între tabletă, phablet sau smartphone - modificând setările de dpi. Având în vedere că modul tabletă pe un ecran mic, de 4-5-inch poate fi mai greu de controlat, au fost introduse Pie Controls, care oferă și funcția de sistem de notificare.

CyanogenModROM-ul personalizat numărul 1 pentru Android, a decis adoptarea Pie Controls, care au devenit atât de cerute în ultimul timp. Implementarea celor de la CM este destinată în principal pentru dispozitivele care oferă butoane software pe ecran. În asemenea cazuri, ROM-ul pune la dispoziție setări pentru a ascunde butoanele și a beneficia de dimansiunea crescută a spațiului utilizabil și a folosi Pie Controls ca mijloc de navigare și de a urmări diversele notificări. Implementarea într-un stadiu incipient a Pie Controls poate fi găsită în cele mai recente versiuni nightly.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget