aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 31 martie 2013

Cum să aflați aplicațiile care utilizează resurse inutil și duc la consumul ridicat al bateriei (Android)


Un aspect important de reținut este faptul că nu doar producătorii au nevoie să-și utilizeze resursele spre îmbunătățirea duratei de viață a acumulatorului dispozitivului. Într-un final este foarte mult alegerea utilizatorilor ce aplicații instalează și orice modificări care sunt aduse sistemului. Astfel, toți suntem predispuși la câteva surprize neplacute.
 
WakeLock Detector

Nu este un secret faptul că nu toți dezvoltatorii reușesc să gestioneze resursele aplicațiilor lor corect, astfel încât să funcționeze bine de la prima încercare sau chiar după câteva. De asemenea, este din ce în ce în ce mai greu pentru dezvoltatori să lanseze aplicații care sunt compatibile cu toate configurațiile hardware diferite. Din fericire, cu cât mai multe aplicații sunt disponibile pe Store, cu atât mai mult beneficiem de o mare de alternative pentru aproape orice soluție. Cel mai important lucru este de a descoperi care dintre ele funcționează în parametrii normali și merită instalată. Cu atât mai mult cu cât potențial de a achiziționa o aplicație care nu funcționează corect și apoi să ratăm fereastra de restituire este mare.
 
WakeLock Detector Screenshot

Ce reprezintă Wake Lock? Wake lock se referă la unul sau mai multe evenimente care țin dispozitivul în stare (semi)activă, chiar și cu ecranul stins și previn procesele de conservare a bateriei. Aceasta poate fi în cea mai mare parte cauzată de aplicații care rulează procese diferite în fundal atunci când nu ar trebui. Ce se poate face cu privire la acest aspect este să utilizați excelenta aplicație numită Wake Lock Detector de la UzumApps. Aceasta este capabilă de a descoperi aplicații care mențin active fără motiv CPU-ul sau orice altă resursă hardware, cum ar fi ecranul sau senzorul de atingere. Odată găsite, nu mai trebuie decât să decideți spre păstrarea sau îndepărtarea aplicației pentru a găsi o alternativă mai bună. Wake Lock Detector este oferit complet gratuit pe Store.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget