aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 30 martie 2013

Procesorul Samsung Exynos 5 Octa suportă toate cele 20 de benzi LTE


Pentru cei care se întreabă ce se întâmplă la Samsung, având în vedere că 70% dintre primele modele Galaxy S4 vor avea procesor Snapdragon 600 şi nu Exynos 5 Octa, ei bine nu e vina modemului de conectivitate. Nu există nici o problemă în această privinţă, deoarece chipul Exynos 5 Octa aduce suport pentru toate cele 20 de benzi LTE.
 
Procesor Exynos 5 Octa

Samsung a clarificat acest lucru pe Twitter, oferind detalii despre potenţialul de conectivitate al chipului său. Se pare că acest chip va veni la pachet cu conectivitate în multiple benzi pe versiunea GT-I9500 de Galaxy S4, cea cu benchmark-urile atât de bune descoperite recent. Pentru cei care vor cifre, Samsung pregăteşte o primă transă de 10 milioane de unităţi Galaxy S4, dintre care doar 3 milioane vor avea procesoare Octa core.

Iniţial ar fi trebuit ca procesoarele Snadpragon să ajungă pe modelele din SUA, dar acum ele vor ajunge pe tot globul. În 2012 Samsung Galaxy S III a avut de suferit din cauza aşteptării procesorului Exynos, iar acum, de vreme ce Samsung vrea să vândă 40 de milioane de unităţi Galaxy S4 în doar 3 luni, producătorul face tot ce e posibil pentru a livra unităţile la timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget