aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 20 martie 2013

Noul CEO ARM pune piciorul în prag: "nu vom fi cumpăraţi, nici măcar de Apple"


Ultimii ani ne-au adus câte un nou CEO la RIM, Nokia, Yahoo, HP şi Apple şi iată că şi ARM are un nou şef acum. El şi-a preluat postul cu o afirmaţie plină de dârzenie: "nu vom fi cumpăraţi, nici de Apple, nici de alţii".
 
Noul CEO ARM pune piciorul în prag: "nu vom fi cumpăraţi, nici măcar de Apple"

Noul preşedinte al firmei este Simon Segars, care a fost recent intervievat de către The Guardian. El a afirmat că ARM va rămâne o firmă independenta indiferent de sumele vehiculate pentru o posibilă achiziţie. ARM cunoaşte în avans planurile marilor companii, unii chiar rivali pe piaţa de smartphone şi tablete. Simon Segars are aici o poziţie foarte interesantă, afirmând că ARM trebuie să îşi păstreze neutralitatea faţă de aceste companii rivale, de aceea nu se punea problema unei achiziţii.

Viitorul ARM? Integrarea chipurilor în ORICE, de la becuri la asfaltul de pe drum sau la frigiderul din bucătărie. ARM vrea să pună presiune pe Intel, care a început să atace piaţa de tablete şi telefoane mobile în ultimul an. Având în vedere zvonurile recente că Apple ar putea apela la Intel, ARM pune toate cărţile pe masă şi zic că va câştiga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget