aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 23 martie 2013

O sumă de producători, inclusiv Sony, ZTE sau Huawei ar putea lansa soluții la prețuri foarte bune, în configurație MediaTek quad-core


Pe când ZTE și Huawei sunt deja recunoscuți pentru soluțiile la prețuri destul de bune, oferite inclusiv pentru piața noastră, Sony preferă terminalele mai exclusiviste iar Lenovo își concentrează eforturile mai mult în Asia. De la toți aceștia am putea beneficia de soluții oferite la standarde foarte competitive.
 
O sumă de producători, inclusiv Sony, ZTE sau Huawei ar putea lansa soluții la prețuri foarte bune, în configurație MediaTek quad-core

Producătorii din China, în special Lenovo și Huawei sunt cei care își bazează cele mai recente terminale și aparent o vor face și în viitorul apropiat, pe chipul MediaTek quad-core, care oferă avantajul de a fi foarte ieftin deși oferă performanțe de loc de subestimat. Este vorba de MediaTek MR6589 care operează foarte eficient pentru multe terminale în Asia, inclusiv cu ecrane Full HD.

Sony, Lenovo, ZTE și Huawei au în comun planurile de viitor de a-și baza terminalele pe chipul MediaTek MR6589, care le poate permite să reducă prețul dispozitivelor la un nivel mai mult decât acceptabil. În prezent este vorba numai de speculații și nu avem date privind când am putea vedea un astfel de dispozitiv. Cert este că producătorii pot foarte bine integra ecrane Full HD, care în tandem cu prețurile bune, pot reprezenta o ofertă foarte atractivă pentru doritori. Este și o oportunitate pentru MediaTek să înfrunte rivali mult mai puternici, cum ar fi cei de la Qualcomm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget