aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 20 martie 2013

Romanian Electronics Show 2013 - câteva detalii


De-a lungul anului sunt câteva târguri de tehnologie cu impact mare în zona de mobile. Acestea sunt CES din Las Vegas, MWC din Barcelona și IFA din Berlin. Uite că din 2013 vom avea și o variantă locală denumită RES / Romanian Electronis Show.
 
Romanian Electronics Show 2013

Ediția pe 2013 se va desfășura între 28 și 31 martie 2013, adică peste doar câteva zile. Locația este EXPOROM pe strada Biruinței, nr. 98, oraș Pantelimon, județul Ilfov. Am înțeles că transportul va fi gratuit de la stația de metrou Republicii. Sunt și peste 1000 de locuri de parcare.

Vă dați seama că dorința Romanian Electronics Show 2013 este să creioneze un târg de profil cu succes la public, dar și în ce privește numărul expozanților. Sunt peste 300. Și-au propus multe și va fi interesant de văzut dacă vor avea și succes, dacă se va transforma într-o frumoasă manifestare anuală.

Sub rubrica Invitați am găsit nume mari: HTC România, BlackBerry, Nokia, Samsung Mobile, Sony, ZTE. Se adaugă operatori de telefonie de pe plan local. Cred că-mi voi rezerva o zi să-i fac o vizită și să văd despre ce-i vorba. Sper să fie o manifestare care să impresioneze. Avem nevoie de un loc în care tehnologia să fie prezentă, să o întoarcem pe toate fețele și pe plan local.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget