aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 18 martie 2013

Samsung pregătește un terminal de clasă de vârf cu Tizen OS


Statura Samsung pe piața de azi nu îi permite producătorului să-și plaseze baza doar în Android și Windows Phone, ca principalele investiții în materie de sistem de operare mobil. Odată cu eșecul Bada, sistemul de operare proprietar Samsung pentru smartphone-uri, gigantul a căutat să investească în ceva nou.
 
Samsung pregătește un terminal de clasă de vârf cu Tizen OS

Din moment ce în aproximativ al doilea trimestru al anului trecut planurile Samsung referitor la Bada au fost făcute publice, producătorul s-a bazat pe o nouă colaborare înspre Tizen OS și de atunci am avut chiar șansa de a arunca o privire la platforma pentru dezvoltatori a noului sistem de operare. Tizen va fi disponibil pentru aproximativ toate formele de hardware, inclusiv smartphone-uri, tablete si netbook-uri / notebook-uri. Aceasta este o platformă de tip open-source cu planuri gigantice, care a anunțat recent versiunea 2.0 a SDK-ului proprietar.

Surse oficiale din cadrul Samsung au dezvăluit că producătorul a realizat planuri de a lansa un dispozitiv high-end de tip smartphone, bazat pe sistemul de operare Tizen. Terminalul va fi asociat cu linia foarte cunoscută de produse Galaxy și va ocupa o poziție de vârf în ce privește caracteristicile componentelor hardware de care va dispune. Cele mai recente zvonuri afirmă că noul dispozitiv bazat pe Tizen va fi disponibil începând cu acest an pentru Vodafone și NTT DoCoMo. Mai jos avem declarația oficială, ce provine de la Lee Young Hee, președinte vice-executiv al Samsung Mobile (.eng):
 
The Tizen phone will be out in August or September, and this will be in the high-end category. The device will be the best product equipped with the best specifications.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget