aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 20 martie 2013

Samsung Galaxy S4 atacat de LG pentru încălcarea de brevete legate de detectarea mişcării ochilor


Samsung şi LG au găsit din nou motiv de ceartă, după ce în urmă cu o săptămână LG a trollat debutul lui Galaxy S4 cu o serie de panouri cu un "4" mare pe ele în Times Square. De această dată tot LG a început atacul, pe tema tehnologiei de detectare a privirii utilizatorului.
 
Samsung Galaxy S4 atacat de LG pentru încălcarea de brevete legate de detectarea mişcării ochilor

E vorba despre Smart Pause şi brevetele asociate tehnolgiei care permite trecerea unui clip pe pauză atunci când utilizatorul priveşte în altă direcţie. La LG, pe modelul Optimus G Proavem o funcţie similară numită Smart Video, care îi permite utilizatorului cam acelaşi lucru: să pună clipul privit pe pauză uitându-se în altă direcţie. LG afirma că a aplicat pentru acest brevet în 2009, dar şi pentru alte tehnologii similare, unele chiar din 2005. Intenţia sud-coreenilor este de a verifica de când datează brevetele Samsung şi dacă se produc încălcări.

Samsung neagă tot şi afirma că are propriile tehnologii şi metode de implementare. Bătălia dintre Samsung şi LG se desfăşura cu câţiva ani în urmă în zona grosimii televizoarelor, culminând cu televizoare de 55 inch produse de ambele companii lansate la CES 2012. Amuzant e că Samsung a lansat un televizor curbat OLED la CES 2013, iar LG a anunţat apoi "primul panou de display curbat din lume". Baalia e departe de a se fi terminat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget