aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 30 martie 2013

Lenovo ar putea cumpăra segmentul mobil de la NEC pentru a se impune pe piaţa Android


În ultima vreme Lenovo şi-a făcut apariţia în diferite zvonuri şi ştiri legate de o posibilă achiziţionare a companiei BlackBerry. Ei bine acum aflăm că Lenovo ar putea de fapt să cumpere zona de mobile de la NEC, pentru a impulsiona creşterea smartphone-urilor sale Android.
 
Lenovo Dual Screen Smartphone

NEC se remarcă de obicei prin terminalele din seria Medias, care fie sunt foarte bine dotate, fie abuzează de inovaţie, dacă pot să zic aşa. E vorba despre acele handseturi dual display, mereu aduse la CES şi MWC şi niciodată destul de populare încât să se lanseze pe piaţa globală. Se pare că segmentul de mobile de la NEC suferă din cauza lipsei de profit şi e posibil să fie deja de vânzare.

NEC este o companie japoneză, care nu a abordat zona de terminale mobile de prea mult timp, ei experimentând mai degrabă decât să producă device-uri în masă. Lenovo, dacă va prelua acest segment va folosi tehnologiile revoluţionare NEC şi va trece la producţia de masă. Lenovo cu BlackBerry şi NEC la pachet ar deveni o companie redutabilă, nu credeţi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget