aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 4 ianuarie 2013

Archos aduce Android Jelly Bean pe televizoare cu un accesoriu special: Archos TV Connect

Archos este o companie franceză celebră pentru tabletele sale şi iată că se extinde şi în alte domenii. Astfel, după ce a realizat o tabletă pentru copii şi o tabletă cu rol de consola de jocuri, acum compania produce un device media numit Archos TV Connect, care aduce Android Jelly Bean pe HDTV-uri.
 
Archos aduce Android Jelly Bean pe televizoare cu un accesoriu special: Archos TV Connect

TV Connect se conectează la televizor şi implică o telecomandă TV Touch, iar produsul va sosi pe piaţa în februarie. Terminalul principal rulează Android 4.1 şi permite accesul la aplicaţiile şi jocurile voastre Android de pe televizor. Gadgetul va oferi acces la Google Play Store şi mă aştept aici la un soi de mic media player/set top box, cum am mai văzut deja şi la alţi producători.

TV Connect va avea conectiviate HDMI, va veni cu un cablu de acest gen la pachet, slot microSD şi port USB. Va beneficia şi de Ethernet şi WiFi şi va oferi suport pentru playback 1080p şi H.264. Produsul Archos mai include şi un webcam HD, LED de notificări şi va fi chiar compatibil cu Skype şi Google Talk pentru cei care vor să vorbească de pe televizor. Telecomanda care vine la pachet cu acest gadget oferă o tastatură QWERTY, suport pentru gesturi multitouch, shortcuturi speciale pentru Android şi butoane pentru gaming.

Produsul va costa 129.99 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget