aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 10 ianuarie 2013

RIM pregăteşte cel puţin 6 terminale BlackBerry 10 OS pentru 2013

Ştim că pe 30 ianuarie e ziua cea mare pentru canadienii de la Research in Motion, care ne vor introduce într-o nouă eră a BlackBerry-urilor, lansând un nou OS şi noi telefoane. Deocamdată ştim doar de două modele, BlackBerry Z10 şi X10, primul un flagship full touch şi al doilea un handset cu tastatura fizică QWERTY.
 
RIM pregăteşte cel puţin 6 terminale BlackBerry 10 OS pentru 2013

Se pare că producătorul nord-american are planuri mai mari de atât, anunţând că vor lansa cel puţin 6 terminale BB 10 OS în acest an. Informaţia a venit de la CMO-ul companiei, Frank Boulben, într-un interviu cu Fierce Wireless. Ideea este că noile BlackBerry-uri să se adreseze unui segment mai mare de public şi să acopere toate gamele de preţuri. Aparent RIM nu are vreo înţelegere cu operatorii în acest moment şi acest aspect le permite să stabilească preţurile după o strategie proprie.

Din acelaşi interviu aflăm că BB 10 se va lansa cu cel puţin 70.000 de aplicaţii în magazinul său şi că are un suport puternic din partea dezvoltatorilor. RIM avea o cotă de 5.3% din piaţa smartphone în trimestrul 3 din 2012, conform Gartner, cu 11% mai puţin decât în 2011, iar acum cu acest nou produs compania îşi joacă ultima carte. Fie va fi un succes, fie RIM va înceta să existe, aşa cum o ştim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget