aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 9 ianuarie 2013

Lenovo anunţă telefonul K900 cu ecran de 5.5 inch, procesor Intel Clover Trail+

2013 e bazat pe trendul ecranelor mari de telefoane, se pare, astfel că nu ne surprinde să îi vedem pe cei de la Lenovo anunţând un terminal de 5+ inch la CES 2013. E vorba despre un phablet mai degrabă decât un telefon, numit K900 şi dotat cu ecran de 5.5 inch.
Lenovo K900

Acest model e urmaşul lui K800, primul telefon Android din lume cu procesor Intel Atom. Nou venitul aduce un display Full HD de 5.5 inch, cu protecţie Gorilla Glass 2 şi densitate a pixelilor de 400 ppi. Terminalul beneficiază şi de un procesor Intel Clover Trail+ şi 2 GB RAM. K900 are şi avantajul că e subţire, la doar 6.9 mm, iar carcasa sa eleganta foloseşte materiale precum oţel inoxidabil şi policarbonat. Rezultatul e un smartphone unibody, cu accentul pe duritate şi rezistenţă.

În partea din spate a lui Lenovo K900 se afla o cameră de 13 megapixeli cu lentila F1.8 şi promisiunea de a realiza fotografii foarte bune în condiţii de luminozitate scăzută. Din păcate acum vine şi vestea proastă: modelul Lenovo va fi disponibl doar în China iniţial şi apoi pe anumite pieţe. Ar fi fost tare interesant să vedem cum K900 se bate de la egal cu Galaxy Note II pe piaţa internaţională... .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget