aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 20 ianuarie 2013

Samsung aşteptat să anunţe lansarea modelului Galaxy Fonblet 5.8 cu Jelly Bean

Samsung nu este doar cel mai puternic jucător pe piaţa dispozitivelor mobile cu Android, dar de asemenea, acţionează ca fiind unul dintre primii producători de media playere care rulează sistemul de operare de la Google. Una dintre cele mai recente completări la piaţa PMP-urilor este Galaxy Player 5.8. Bazat pe acel dispozitiv, Samsung se pregătește acum să anunţe un nou smartphone.
 
Samsung aşteptat să anunţe lansarea modelului Galaxy Fonblet 5.8 cu Jelly Bean

Samsung Galaxy Fonblet 5.8 reprezintă cea mai recentă ofertă a producătorului, cu sistemul de operare Android, caracterizat de un ecran foarte mare de 5.8-inch. GT-I9152 oferă capabilități dual-SIM, vine cu o carcasă exterioară în alb pur şi rulează nativ Android Jelly Bean 4.1.2/4.2.1. Judecând după modelul PMP lansat pe piaţa coreeană înainte, terminalul Fonblet oferă o rezoluție a ecranului QHD iar modulul principal foto/video, situat în partea din spate, oferă o rezoluţie de 3 MP.

În ce priveşte conectivitatea, Galaxy Fonblet 5.8 ar trebui să ofere 3G, WiFi, micro USB și Bluetooth 4.0. Detalii despre unele dintre caracteristicile hardware și disponibilitatea rămân necunoscute. Producătorul ar trebui să facă un anunț oficial în curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget