aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 7 ianuarie 2013

Samsung Liban scapa porumbelul: Galaxy S IV se lansează în mai!

Totul a început cu un băiat inocent, Anthony Ghattas din Liban, care întreba pe Facebook când se lansează Galaxy S IV în ţara sa. În mod bizar Samsung Liban a răspuns, afirmând că "telefonul nu va fi lansat înainte de luna mai a lui 2013".
 
Samsung Liban scapa porumbelul: Galaxy S IV se lansează în mai!

După doar câteva ore Samsung Liban a luat din nou cuvântul, afirmând că ei au luat în calcul doar faptul că seria Galaxy S a avut în mod tradiţional lansări între aprilie şi mai până acum şi că nu au cum să ştie data exactă de lansare. Nici cei mai optimişti fani Samsung nu se aşteptau la un debut la CES 2013 şi nici măcar la MWC 2013, unde Samsung nu are o prezenţă prea puternică la standuri. Probabil vom vedea un alt eveniment Unpacked, tot la Londra.

Ca şi anul trecut apar cei care se întreabă îngrijoraţi cum o să facă Samsung fata super telefoanelor lansate în Barcelona la MWC. Ei bine, aceste device-uri ajung pe piaţa tot după 2-3 luni, deci avantajul faţă de Galaxy S IV nu va fi prea mare, iar dacă telefonul Samsung e cu adevărat la fel de bun pe cât se zvoneşte, sud-coreenii nu trebuie să îşi facă griji legat de terminalele revoluţionare de la MWC. Deci pregatiti-va portofelele pentru luna mai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget