aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 13 ianuarie 2013

Nokia va extinde gama Windows Phone în 2013, poate chiar cu un phablet?

Cei de la WPCentral au avut recent ocazia să discute cu Chris Weber (în imagine), vicepreşedinte executiv pe zona de vânzări şi marketing la Nokia. Cu această ocazie ei au aflat câte ceva despre planurile companiei finlandeze, cu privire la anul 2013. Interviul a avut loc la CES 2013, unde Nokia a declarat că îşi va aduce cele mai bune şi noi terminale în oferta operatorilor locali AT&T, Verizon şi T-Mobile.
 
Nokia va extinde gama Windows Phone în 2013, poate chiar cu un phablet?

Oficialul a declarat că Nokia se ocupa atât de modele high end, cât şi de terminale midrange, disponibile prin toţi operatorii nu doar AT&T. Există zvonuri că Verizon ar urma să aibă parte de un terminal Windows Phone Pureview unic în acest an, dar nu putem confirma nimic. Chris Weber a menţionat şi că atunci când vine vorba de inovaţie, Nokia se va axa pe acele lucruri esenţiale pe care le face bine, adică tehnologia de imagine. Asta înseamnă că vor dezvolta în continuare camerele PureView şi ecranele lor atât de luminoase şi clare.

Nokia se va concentra şi pe tehnologii încă la început, precum realitate augmentată, dar si serviciul de cartografiere şi senzorii de cameră, plus software-ul asociat. Toată lumea se întreabă de ce nu există Instagram şi pe Windows Phone, iar întrebarea a ajuns şi la oficialul Nokia, care afirmă că se lucrează la acest aspect. Cât despre varietatea de formaturi promisă în interviu, e posibil ca acesta să fie un indiciu cu privire la acel phablet Juggernaut despre care se tot vorbeşte şi despre care am putea afla mai multe la MWC 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget