aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 10 ianuarie 2013

Samsung anunţă mult-aşteptatul Galaxy S II Plus, cu Android 4.1.2 Jelly Bean la bord

Zvonurile legate de Samsung Galaxy S II Plus datează încă de la finalul lui 2011 şi suntem surprinşi să le vedem concretizându-se în 2013. Ceva îmi spune că acest model a trecut prin mai multe stadii de concept, ele nefiind aprobate de mai-marii Samsung şi s-au făcut şi câteva sacrificii că el să devină realitate. Hai să vedem ce ne aduce acest model!
 
Samsung anunţă mult-aşteptatul Galaxy S II Plus, cu Android 4.1.2 Jelly Bean la bord

Galaxy S II Plus rulează Android 4.1.2 Jelly Bean şi este dotat cu un procesor dual core de 1.2 GHz, cel mai probabil tot un Exynos, deşi sursele nu menţionează acest lucru. Handsetul aduce şi câteva funcţii ce amintesc de Galaxy S III, precum o interfaţă inspirată din natură şi funcţia Direct Call, care permite utilizatorului să pornească un apel cu un contact doar ducând telefonul la ureche atunci când e în profilul contactului său. Smart Stay recunoaşte momentul în care utilizatorul priveşte telefonul şi se comportă ca atare.
 
Samsung I9105 Galaxy S II Plus spate

Galaxy S II Plus aduce şi Pop Up Play, control vocal prin S Voice, deblocare vocală prin Voice Unlock, iar dotările sale hardware includ un display Super AMOLED Plus de 4.3 inch, plus o cameră de 8 megapixeli. Se pare că hardware-ul nu s-a schimbat aproape deloc pe acest device şi modificările sunt mai degrabă la nivel de software. Camera vine cu zero shutter lag, o funcţie numită Buddy Photo Share, care permite partajarea de fotografii cu prietenii, în cazul celor în care sunt tăguiți ei.

Deocamdată nu avem un preţ şi o dată de lansare, dar vom reveni cu detalii!
 
Samsung I9105 Galaxy S II Plus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget