aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 20 ianuarie 2013

Samsung Galaxy Xcover 2 ar putea fi prezentat la MWC 2013

Suntem la doar o lună distanţă de MWC 2013, eveniment la care vom participa cu un redactor trimis la faţa locului, dar între timp analizăm şi zvonurile apărute în legătură cu acest eveniment. Se pare că printre noile modele prezente la show se va număra şi Samsung Galay Xcover 2, urmaş al telefonului cu rezistenţa sporită şi rezistenţa la apă pe care l-am văzut lansat în 2012.
 
Samsung Galaxy Xcover 2 ar putea fi prezentat la MWC 2013

Zvonurile vin de la SamMobile, cea mai bună sursă de scăpări şi scurgeri de informaţii de la Samsung. Site-ul a postat o listă completă de specificaţii pentru acest nou venit, care include un display TFT de 4 inch, cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli. Se pare că terminalul va fi dotat cu o baterie de 1700 mAh, o cameră în spate de 5 megapixeli şi 4 GB memorie internă, plus stocare extra via microSD.

Xcover 2 va fi, ca şi predecesorul său rezistent la intemperii şi va rula fie Android 4.1, fie Android 4.2. Din păcate SamMobile nu precizează şi ce fel de CPU se află la bordul acestui telefon şi cantitatea de RAM pusă la dispoziţie. MWC 2013 se anunţă tare interesant şi sunt sigur că Samsung mai are şi alte surprize, în afară de Galaxy Xcover 2, Galaxy Tab 3 şi Galaxy Note 8.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget