aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 7 ianuarie 2013

CES 2013: Lenovo IdeaCentre Horizon, o măsuţă de gaming de 27 de inch, la limita dintre tableta şi primul Surface

Pentru cei care îşi mai amintesc, primul Microsoft Surface era de fapt o masă tech, o "măsuţă de cafea" cu touchscreen, iar acest format s-a stins rapid după ce Microsoft şi-a încercat norocul cu el. Ei bine, iată că Lenovo vrea să învie acest format, printr-un hibrid ciudat între tableta, PC şi măsuţa de gaming. Rezultatul e Lenovo IdeaCentre Horizon, din imaginea de mai jos.
 
Lenovo IdeaCentre Horizon, o măsuţă de gaming de 27 de inch, la limita dintre tableta şi primul Surface

Terminalul este unul bazat pe Windows 8 şi e practic un all în one PC cu ecran 1080p de 27 inch, care suporta input de la 10 degete via touch. La interior putem avea un procesor Intel Core i7, în funcţie de varianta achiziţionată. Lenovo afirma că acest model are o baterie internă masivă, care îi asigură până la 2 ore de funcţionare fără încărcare, deci practic se poate spune că aceasta e o tabletă. Lenovo l-a creat pe Horizon special pentru familii şi birouri, dar device-ul este axat destul de mult şi pe gaming.

El vine chiar şi cu accesorii interesante, precum 4 joystickuri, zaruri electronice şi strikere, pentru o experienţă de gaming de top. IdeaCentre Horizon are şi câteva jocuri preinstalate, precum Monopoly, King of the Opera, Raiding Company şi altele. Produsul soseşte pe piaţă la vară, costă 1.699 dolari (preţ de pornire) şi vine şi cu sistem audio încorporat Dolby Home Theatre şi grafică Nvidia GeForce. În plus, terminalul primeşte aplicaţii din Lenovo App Shop şi suporta chiar şi aplicaţii Android prin BlueStacks.
 
Lenovo IdeaCentre Horizon, o măsuţă de gaming de 27 de inch, la limita dintre tableta şi primul Surface

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget