aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 10 ianuarie 2013

Huawei va prezenta chipsetul său Cortex A15 HiSilicon K3V3 în a doua jumătate a anului

După Nvidia Tegra 4, bazat pe tehnologie Cortex A15 şi procesorul de la bordul lui Nexus 10, plus noile generaţii Qualcomm, acum şi chipseturile Huawei se adaptează la evoluţia tehnologiei. Trebuie să recunosc că nu ştiu prea multe modele de telefoane şi tablete care au la bază un chipset Huawei, în afară de cele produse de compania chineză, dar iată acum vom vedea şi telefoane Huawei cu CPU Cortex A15.
 
CES 2013: Huawei va prezenta chipsetul sau Cortex A15 HiSilicon K3V3 în a doua jumătate a anului

Huawei lucrează deja la un urmaş pentru procesorul K3V2, prezent pe multe din terminalele sale. E vorba despre HiSilicon K3V3, un chipset Cortex A15 care va sosi în a doua jumătate a acestui an. Saltul va fi de la Cortex A9 de la A15, de aici interesul nostru cu privire la acest subiect. Un nou GPU va sosi în tandem cu acest CPU şi am presimţirea că şi unele branduri romaneşti se vor alinia la trend şi vor trece la nouă arhitectura pe tabletele şi telefoanele lor.

Mulţi s-au grăbit să numească 2013 anul 8 core şi 1080p. Ei bine au avut dreptate în privinţa telefoanelor cu ecrane Full HD, dar până la 8 core trebuie să profităm la maxim de quad core şi cu arhitectură Cortex A15. Din câte ţin minte atunci când a apărut procesorul quad core Huawei, acesta era sub Tegra 3 în benchmark-uri. Să vedem acum...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget