aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 13 ianuarie 2013

iOS 6.1 în varianta finală ar putea sosi luni pentru dezvoltatori (Zvon)

Apple a lansat prima versiune beta de iOS 6.1 pentru dezvoltatori încă din luna noiembrie, dar se pare că acum vom ajunge la versiunea finalizată în doar câteva zile. Din noiembrie până acum softul a trecut prin câteva versiuni beta, ultima fiind oferită pe 17 decembrie.
 
iOS 6.1 în varianta finală ar putea sosi luni pentru dezvoltatori (Zvon)

Blogul german iFun afirmă că iOS 6.1 GM (versiunea publică) este în faza finală de testare, iar software-ul ar urma să sosească în următoarele zile. Dezvoltatorii ar urma să îl primească chiar luni, sau chiar în acest weekend, cu puţin noroc. Apple are obiceiul să lanseze astfel de update-uri, astfel încât să coincidă cu evenimente de presă, deci am putea asista la un eveniment în curând. iOS 6.1 nu este o actualizare importantă, dar aduce câteva funcţii interesante.

Printre ele se număra posibilitatea de a comanda bilete la film prin Fandango folosind Siri, securitate mai bună pentru iCloud şi un nou framework pentru Apple Maps, aplicaţia Apple care atât de multă nevoie de evoluţie. Acel framework permite altor aplicaţii să caute locuri pe harta în funcţie de punctele de interes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget