aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 7 ianuarie 2013

Nokia Lumia 999, un device premium şi elegant cu interfaţa alb/negru (Concept)

Atunci când a apărut telefonul LG Prada 3.0 cu a sa interfaţa alb/negru publicul s-a împărţit în două tabere: una care aprecia originalitatea şi forma iconurilor şi widgeturilor create de casa de modă Prada şi alta care considera că Android devine inferior cu acest UI minimalist. Dar ce aţi spune de un Nokia elegant cu Windows Phone alb negru?
 
Nokia Lumia 999, un device premium şi elegant cu interfaţa alb/negru (Concept)

Asta ne propune designerul Jonas Daehnert în cel mai nou concept al său, Nokia Lumia 999. Acest designer şi-a postat munca pe Facebook şi Deviantart şi e cunoscut şi pentru alte concepte de telefoane, printre care şi un telefon Microsoft Surface tare arătos. Tot el e responsabil şi cu un joc pe care îl găsiţi în Windows Phone Store, numit Orb, dar despre asta altă dată. Nokia Lumia 999 iese în evidenţă prin modul foarte ingenios şi discret în care ecranul se îmbină cu marginile acestui device.

Practic nici nu realizezi unde se termină ecranul şi începe carcasa, ducând cu gândul la un display edge to edge. Observaţi şi lookul butoanelor laterale (On/OFF, volum şi camera), care arata acum un pic mai elegant decât bucăţile strălucitoare de plastic/metal de pe Lumia-urile curente. De remarcat şi cele două difuzoare circulare din partea inferioară şi sugestia celor de la Concept Phones că acele difuzoare sunt însoţite de un soi de "tuburi" laterale cu rol de mega speakere, deci calitate audio la maxim.

Cât despre interfaţa alb/negru, nu ştiu câţi ar aprecia o astfel de alegere, fie ea şi de dragul eleganţei şi unicităţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget