aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 10 ianuarie 2013

Panasonic prezintă o tabletă de 20 inch, Windows 8 şi stylus în cadrul CES 2013

Panasonic, deşi brand celebru, n-a avut prezenţe agresive pe piaţa dispozitivelor mobile, deja foarte aglomerată datorită numărului mare de producători din toată lumea. Cel mai recent produs al lor intră pe piaţa tabletelor cu Windows 8 şi se detaşează datorită unor caracteristici mai puţin convenţionale.
 
Panasonic prezintă oferta de tabletă cu Windows 8 şi stylus în cadrul CES 2013

În diecţia noului standard de mare rezoluţie, Panasonoic a adoptat standardul 4K şi cea mai recentă versiune a OS-ului de la Microsoft, pentru a le integra în produsul tabletă pe care l-au prezentat la CES 2013. Vorbim despre un dispozitiv uriaş, datorită ecranului de nu mai puţin de 20-inch, compatibil cu standardul 4K.

Cunoaştem puţine detalii legate de configuraţia hardware a tabletei Panasonic, însă detaliile pe care le ştim sunt cu siguranţă aspecte pe care producătorul mizează pentru a se detaşa pe piaţa foarte competitivă unde se încadrează. Tableta Panasonic se adresează profesioniştilor şi oferă caracteristici cum ar fi introducere a caracterelor cu stylus şi un serviciu online de colaborare în timp real. Sperăm să aflăm în curând detalii legate de costuri şi disponibilitate pentru prodsul ce măsoară doar 0.5-inch grosime, raportat la ecranul gigantic de 20 de inch.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget