aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 13 ianuarie 2013

iPad 5 şi iPad Mini 2 ar putea debuta în martie (Zvon)

Ştiu că la prima vedere in titlu nu vă dăm informaţii noi cu privire la noile iPad-uri, dar hai să analizăm substanţa acestui zvon. Analistul de la Topeka Capital Markets Brian White a întrebat în dreapta şi stânga la CES 2013 şi după verificări şi întrebări la surse de încredere, el a aflat că Apple pregăteşte iPad 5 şi iPad Mini de generatie nouă pentru martie.
 
iPad 5 şi iPad Mini 2 ar putea debuta în martie (Zvon)

iPad 5 va fi mai uşor şi mai subţire decât iPad 4, cel lansat în octombrie, care avea dimensiunile aproape identice cu iPad 3. Formatul lui iPad Mini 2 va fi acelaşi cu al primului terminal de 7.9 inch de la Apple, doar că se va upgrade hardware-ul. Apple a respectat în fiecare an ciclurile de lansare pentru terminalele iOS, singurele încălcări de tradiţie fiind debutul lui iPad 4 în octombrie şi poate mutarea lansărilor de iPhone toamna în loc de vara, cel puţin în ultimii ani.

Alte zvonuri despre iPad Mini 2 includ un ecran Retina, o baterie puternică, LTE, încărcare wireless, mai mult RAM şi un CPU mai bun. Sunt tare curios ce vor mai îmbunătăţi la iPad 5 şi e posibil să fie crescută din nou rezoluţia aici, deoarece Nexus 10, de exemplu are rezoluţia mai bună şi Apple nu poate suporta asta, zic eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget