aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 20 ianuarie 2013

Primele detalii despre noul produs Asus - MeMO Pad 10 - apar pe net

Asus se pregătește să lanseze unul dintre cele mai noi dispozitive ale sale - MeMO Pad 10. Potrivit unor surse de pe internet, tableta oferă unele specificatii familiare, chiar și cu dispozitivul realizat de către producător în colaborare cu Google - Nexus 7.
 
Primele detalii despre noul produs Asus - MeMO Pad 10 - apar pe net

Asus MeMO Pad 10 dispune de un ecran de 10-inch, la o rezoluţie de 1280 × 800 pixeli. Viitoarea tabletă va fi propulsată de un procesor quad-core de 1,2 GHz de tip NVidia Tegra 3. MeMO Pad ulează Android Jelly Bean, cu îmbunătăţirile software obişnuite din partea celor de la Asus. Tableta oferă 16 GB de memorie internă, un modul foto de 1.2MP în partea din  faţă, modul de cameră foto-video de rezoluţie 5 MP pe partea din spate și 1GB de RAM.

MeMO Pad 10 va fi oferit într-o varietate de culori, inclusiv gri / albastru, roz și alb. Tablets Magazine a adunat unele informatii despre lansarea dispozitivului în viitorul apropiat. Potrivit acestora, tableta va fi anunțată în cadrul MWC la Barcelona de luna viitoare. Este de așteptat ca Asus să situeze preţul dispozitivului undeva în jurul valorii de 300 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget