aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 20 ianuarie 2013

Opera Ice, un nou web browser pentru Android şi iOS vine în februarie

Opera Software, compania care a creat faimosul browser Opera va prezenta luna viitoare la MWC 2013 o nouă versiune de browser pentru Android şi iOS. Pe numele său Opera Ice, acest browser mobil a fost prezentat recent într-o serie de imagini şi clipul de mai jos.
Opera Ice, un nou web browser pentru Android şi iOS vine în februarie (Video)

CEO-ul Opera, Lars Boilesen şi alţi câţiva specialişti au ţinut o întâlnire internă, dar asta se întâmpla înainte de Crăciun, deci ce vedeţi mai jos e un stadiu mai vechi al browserului. Opera Ice va rula pe WebKit, nu pe Presto şi va fi bazat pe "ascunderea tehnologiei" şi o experienţă intuitivă. Ideea este de a folosi gesturi pentru a controla elemente cheie ale browserului, precum trecerea la pagina precedentă sau cea viitoare (forward/backward).

Testul lui Ice a fost realizat pe o tabletă, iar cei de la Opera au afirmat că experienţa este una full touch şi axată pe tablete. După cum se vede şi în clip taburile vor fi înlocuite cu iconuri pe Homepage, în vreme ce paginile noi se accesează prin căutare sau scrierea unui URL. Dacă vreţi să realizaţi un bookmark va trebui să apăsaţi o parte a ecranului şi apoi să plasaţi iconul paginii în ecranul Home al browserului. Opera nu exclude şi o lansare pe Windows Phone, unde IE 10 Mobile este destul de apreciat, totuşi. Ce părere aveţi despre acest browser?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget