aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 4 ianuarie 2013

Samsung lucrează la un update de firmware ce va rezolva bugul ce duce la moartea subită a unor modele Galaxy S III

Samsung Galaxy S III a fost cel mai bine vândut smartphone cu Android din 2012 și are un cuvânt greu de spus și la începutul lui 2013. Pe piață sunt zeci de milioane de unități și se pare că o parte dintre cei care au achiziționat smartphone-ul sud-coreean au dat de o problemă ciudată supranumită: sudden death / moarte subită.
 
Samsung lucrează la un update de firmware ce va rezolva bugul ce duce la moartea subită a unor modele Galaxy S III

Unele exemplare de Samsung Galaxy S III refuză să mai pornească. Ar fi de vină un bug de firmware ce afectează un număr restrâns de unități, majoritatea în varianta cu 16 GB spațiu de stocare. Un exemplar cu această problemă este înlocuit în mod gratuit. Se spune că se lucrează la un update firmware ce va sosi cât de curând. Acel bug de software este în ROM-ul Android pentru SGS III cât și în cele de tip custom ROM. Pare a fi o problemă serioasă ce afectează placa de bază.

Nu trebuie să vă panicați, sunt puține exemplare afectate și la câte milioane au vândut mi se pare logic să mai apară și astfel de probleme. Este bine că se lucrează la un update firmware, bănuiesc că nu va fi unul de amploare. Așteptat a debuta în următoarele zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget