aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 30 ianuarie 2013

Cum sa folositi smartphone-ul cu Android pe post de mouse wireless – AndroMouse

Smartphone-urile cu Android sunt din ce in ce mai capabile, de cele mai multe ori putem folosi un asemenea device pentru aproape orice, de ce nu l-am folosi si pe post de mouse wireless ? Cu ajutorul unui  mic program puteti sa aveti un mouse wireless pentru PC-ul vostru fara sa va coste vreun ban.
Primul pas in transformarea smartphone-ului in mouse wireless este descarcarea programului AndroMouse atat pe PC cat si pe telefon, dezarhivati si rulati fisierul .exe pe PC iar pentru telefon puteti scana codul QR sau descarca programul de aici.
Conexiunea dintre cele doua device-uri se poate face prin Wi-Fi sau Bluetooth, mai intai porniti programul pe PC iar acesta configureaza automat un server cu un IP, apoi porniti aplicatia de pe telefon si ii dati scanare automata ca sa gaseasca serverul respectiv.
Dupa ce ati terminat cu configurarea pe smartphone veti vedea o suprafata mare care are rolul de mouse pad, prin aceasta controlati cursorul, avem doua butoane jos pe post de “click stanga” si “click dreapta” cu aceleasi functii ca un mouse normal si o iconita cu un microfon intre ele. Daca folositi doua degete simultan se activeaza functia de scroll.
In dreapta sus avem doua iconite una care ne arata daca device-ul este conectat si cealalta cu patratele ne ofera acces la alte functii cum ar fi butoanele de tip ” F1, F2.. ” , tastatura numerica sau tastatura normala plus alte cateva functii.
Functii AndroMouse :
  • Click – apasati pe ecran sau pe butonul stanga
  • Dublu Click – apasati de doua ori pe ecran
  • Click Dreapta – apasati pe butonul dreapta sau tineti apasat pe ecran 2 secunde
  • Drag – la fel ca si pe laptop
  • Scroll – folositi doua degete
Sunteti curiosi daca si cum functioneaza acest “mouse wireless” ? Nu aveti nimic de pierdut daca faceti o incercare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget