aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 4 ianuarie 2013

Zvon: Nokia şi-ar putea vinde partea de telefonie către Microsoft şi Huawei

2013 nu a început bine pentru Nokia, pe fondul unor zvonuri că producătorul finlandez vrea să iasă din jocul segmentului telecom şi să vândă ramură mobila către Microsoft şi Huawei. 2012 s-a încheiat cu veşti despre cozi mari în China la a doua aprovizionare de stoc a lui Nokia Lumia 920 şi cu vânzări foarte bune pentru acest model.
 
Nokia şi-ar putea vinde partea de telefonie către Microsoft şi Huawei (Zvon)

Se pare totuşi că nu se face primăvara doar cu o floare, la fel cum nu scoţi Nokia din impas doar cu un smartphone bun. Informaţiile despre cedarea Nokia către giganţii anterior menţionaţi vin de la fondatorul Keepskor şi editor pentru Forbes Tristan Louis. El crede că industria telecom va suferi schimbări majore în acest an, cu Nokia în frunte. Ideea ar fi ca Nokia să se axeze doar pe software şi servicii şi să renunţe la a mai crea şi dezvolta hardware.

Acelaşi Tristan afirmă că pariul Nokia pe Windows Phone 8 a fost unul pierdut, iar Huawei şi Microsoft ar ştii mai bine ce să facă cu asseturile Nokia. Evident, luăm cu precauţie acest zvon, mai ales că producătorului finlandez i s-a mai cântat prohodul cam de două-trei ori până acum şi iată-l că încă rezista. Între timp unii dintre noi visează la un Lumia cu Android... o perspectivă care pare tot mai ireală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget