aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 7 ianuarie 2013

Samsung pregăteşte actualizarea la Android Jelly Bean pentru Galaxy S II, oferă primele detalii clare

Posesorii de telefoane Samsung Galaxy S II aşteptau să primească actualizarea la Android Jelly Bean încă din luna noiembrie a anului trecut şi iată că acum povestea reapare în actualitate, cu ceva întârziere. Samsung nu a mai dat semne la acest capitol până azi, când a postat câteva informaţii despre update pe site-ul său.
 
Samsung pregăteşte actualizarea la Android Jelly Bean pentru Galaxy S II, oferă primele detalii clare

Se specifică aici că e nevoie de Kies pentru actualizare şi se menţionează şi faptul că structura memoriei interne se va modifica. Astfel, memoria internă se va micşora de la 12 GB la 11 GB, cu 1 GB ocupat de fişierele de sistem acum. În plus, se promit şi îmbunătăţiri de performanţă, sosirea lui Google Now, Smart Stay, Pop Up Play, modul de utilizare Easy şi Block. Se pare că deocamdată upgrade-ul e disponibil doar pentru varianta sud-coreeana a terminalului şi nu e disponibil şi prin metoda OTA deocamdată.

Reţineţi că postarea a fost făcută pe web de către Samsung Coreea, deci se aplică doar local. Sunt tare curios să văd cum arăta şi cât de rapid se mişca Pop Up Play pe Galaxy S II şi ce înseamnă mai exact "îmbunătăţiri de performanţă". Presupun că mai aveţi de aşteptat măcar o săptămână sau două până la sosirea softului, voi posesorii de Galaxy S II.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget