aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 20 ianuarie 2013

Samsung Galaxy Tab 3 ar putea sosi la MWC 2013, cu ecran de 7 inch, rezoluţie Full HD

Zvonurile legate de evenimentul tech al anului, Mobile World Congress 2013 abundă şi majoritatea par a fi legate de HTC, Samsung sau LG. Toţi ochii sunt aţintiţi asupra celor de la Samsung, care au fost rezervaţi cu lansările în acest început de 2013, deci avem aşteptări mari de la ei. Până acum am aflat că ar pregăti un Galaxy Note 8, dar se pare că ar avea în plan şi o revigorare a seriei Galaxy Tab, cu un model Samsung Galaxy Tab 3, despre care scriem în rândurile următoare.
 
Samsung Galaxy Tab 3

Vă reamintesc că la CES 2013 Samsung a adus doar noi versiuni de notebook-uri din Seria 7, Seria 5 şi Seria 9. La începutul anului trecut debutau şi tabletele Galaxy Tab 2, în versiuni de 7 şi 10 inch, iar modelul de 7 inch a devenit un soi de best buy către finalul anului trecut, printr-un preţ foarte redus. Acum se pare că ni se pregăteşte un Galaxy Tab 3 cu un ecran de 7 inch şi rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli. Nu avem alte detalii despre dotările sale, iar dacă luăm drept reper precedentele modele Galaxy Tab, Samsung ar putea lansa aici un rival pentru Nexus 7, un Galaxy Tab 3 cu dotări destul de bune, dar totuşi cu preţ rezonabil.

Pe lângă ecranul Full HD mă aştept fie la 2 GB RAM dacă produsul e high end, fie la 1 GB dacă o ia pe urmele lui Galaxy Tab 2 7.0. Apoi vom avea şi 16/32/64 GB memorie internă, slot microSD, poate şi funcţie de telefon, LTE şi un procesor care ar putea fi un Qualcomm Snapdragon dual core dacă Samsung vrea să păstreze preţul scăzut, sau un quad core Exynos sau Qualcomm dacă produsul e în gama high end. Vom afla peste câteva săptămâni dotările reale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget