aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 16 noiembrie 2012

Google Maps pentru iOS se afla în faza finală de testare


În ciuda opoziţiei Apple, Google testează propria soluţie Maps pentru iOS şi a ajuns chiar aproape de faza finală a testelor, conform Wall Street Journal. Google va oferi apoi softul către Apple spre testare şi acceptare în App Store, deşi am o presimţire că procesul va fi lung, anevoios şi soldat cu un eşec.
 
Google Maps pentru iOS se afla în faza finală de testare

Apple Maps este acum soluţia oficială de cartografiere din iOS şi în ciuda defectelor sale, Apple îl vede că opţiune principală pe zona de hărţi. E drept că publicul era mulţumit cu Google Maps, iar versiunea Apple a primit numeroase critici, în special pentru că lipsesc zone de pe hartă, unele sunt alb/negru, lipsesc puncte de interes, iar hărţile se încarcă greu, cu artefacte. Google Maps pentru iOS, în noua versiune va veni cu navigare turn by turn, exact ca varianta Android.

Informaţia vine la doar 2 zile după ce chiar şi Nokia a anunţat că a creat propria aplicaţie maps pentru iOS numită Here Maps. Softul va fi lansat peste câteva săptămâni, se pare. Apple Maps a avut parte de o publicitate deosebită, în special negativă, cu numeroase ironii, meme-uri şi postari acide pe web, iar până la urma Tim Cook şi oficialii companiei şi-au cerut scuze pentru acest produs grăbit. Ce are ca avantaj aceasta aplicaţie este vizualizarea 3D Flyover, care arăta foarte bine în zonele în care este disponibilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget