aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 21 noiembrie 2012

Playerul Apollo din CyanogenMod disponibil acum în Play Store


Dacă sunteţi familiarizaţi cu custom ROM-urile CyanogenMod atunci ştiţi cu siguranţă de playerul audio Apollo. Ei bine aplicaţia muzicală creată de către dezvoltatorul Andrew Neal a fost disponibilă în exclusivitate pe CyanogenMod 9 şi 10 şi iată că acum vine în sfârşit în Play Store, fiind disponibilă pentru downloadaici.
 
Playerul Apollo din CyanogenMod disponibil acum în Play Store

Aplicaţia este disponibilă gratuit, cu reclame, dar puţei să faceţi upgrade la Apollo+ pentru doar 99 de cenţi. Versiunea pro înlătura reclamele şi vă oferă actualizări mai rapid decât varianta gratuită. Acest music player cu tema Holo vine cu shortcuturi pentru play list în home screen, control al notificărilor, widgeturi pentru lock screen (Android 4.2) şi 4 widgeturi speciale pentru home screen. În plus aveţi şi playback continuu (gapless), suport pentru versuri şi numeroase formaturi audio.

Pe viitor actualizările vor aduce şi o interfaţă specială pentru tablete, scrobbling Last.FM, descărcare automată de informaţii despre albume şi artişti şi multe altele. Sperăm că pe viitor să mai vedem şi alte elemente şi funcţii din CyanogenMod ajungând pe Play Store gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget