aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Sony recunoaşte că a fost întrecută de iPhone şi Galaxy S III, promite un super smartphone pentru viitor


Sony nu mai e de ceva vreme un etalon în segmentul de telefoane mobile, dar nu aruncă prosopul încă, deoarece promite un viitor super smartphone flagship. Într-o discuţie recentă cu presa, Dennis van Schie, şef pe vânzări al Sony Mobile a recunoscut că Sony a pierdut mult teren în faţa lui iPhone şi Samsung Galaxy S III.
 
Sony Odin/Yuga

Acelaşi oficial a promis un nou model high end care să se bată de la egal cu rivalii de la Samsung şi Apple. Ar putea fi vorba aici despre Sony Odin/Yugatelefon quad core cu ecran de 5 inch Full HD, care a tot ajuns în atenţia media în ultima vreme. Acest model ar avea şi camera de 12 megapixeli şi 2 GB RAM. În plus, terminalul ar putea fi rezistent la apă şi praf, funcţii pe care Sony nu ezită să le scoată în faţă, în comparaţie cu rivalii săi. Terminalul ar rula Android 4.1 Jelly Bean şi va folosi butoane virtuale, schimbând astfel designul clasic de smartphone Sony.

Continuând discuţia despre produsele companiei sale, van Schie a afirmat că Sony nu renunţa nici la gama de tablete, deşi vă fi foarte greu de obţinut un profit aici. Oficialul a subliniat că pe lângă tableta Xperia existenta vor mai fi lansate şi alte modele, dar nu prea multe. Ideea este ca Sony să se axeze pe calitate şi nu pe cantitate, deşi sincer vorbindXperia Tablet nu prea impresionează în privinţa calităţii, mai ales după ce a avut probleme cu rezistenţa la apă a ecranului. În cele din urmă interviul se încheie cu mărturisirea că Sony nu lucrează la terminale Windows Phone, dar monitorizează cu atenţie evoluţia platformei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget