aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Varianta Internatională a HTC Droid DNA - HTC DLX - apare în imagini


HTC Droid DNA este deschizător de drumuri la multe capitole. Este cel mai bun dispozitiv disponibil pe lista operatorului din US - Verizon şi este, de asemenea,cel mai puternic smartphone pe care l-au avut vreodată. Dispozitivul HTC este noul model de vârf al producătorului dar și primul smartphone care dispune de un ecran full HD - 1080p, oferind nu mai puțin de 440 ppi, la cei 5-inch în dimensiune. La capitolul hardware, Droid DNA păstrează caracteristici pe care le găsim şi la Nexus 4 de la LG şi Google, datorită chipset-ului Snapdragon S4 Pro în configuraţie quad-core.
 
Varianta Internatională a HTC Droid DNA - HTC DLX - apare în imagini

Versiunea internațională a HTC Droid DNA este extrem de anticipată. Cu cei 5-inch ai ecranului Super LCD3 full HD, este dispozitivul multimedia și pentru jocuri perfect, cuplat cu tehnologia Beats Audio și amplificare separată pentru difuzoare și căști. Potrivit unor zvonuri recente, varianta internațională pentru dispozitivul HTC pilot este denumită HTC Deluxe DLX. Este de așteptat ca producătorul să prezente dispozitivul curand, fie la CES sau MWC 2013.
 
http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/LG/x1.jpg

Până când terminalul va fi anunțat, vă puteți bucura de un cuplu de fotografii, care arată smartphone-ul HTC DLX, în toată splendoarea sa. Așa cum era de așteptat, acesta are un design similar cu terminalul oferit de Verizon şi noile dispozitive cu Windows 8, oferind metoda de stivuire a componentelor denumită “piramidă”, pentru a aduce un design foarte curat.
 
Varianta Internatională a HTC Droid DNA - HTC DLX - apare în imagini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget