aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

LG Nexus 4 şi Samsung Nexus 10 deja rootate; ClockworkMOD Recovery disponibil pentru aceste terminale


De abia s-au lansat LG Nexus 4 şi tableta Nexus 10 în această săptămână şi iată că deja terminalele au fost rootate. Există două metode de root aici: una prin bootarea pe baza unei imagini de boot nesigure prin transfer manual via ADB, iar cealalalta folosind ClockworkMod recovery pentru a face flashing unui fişier ZIP care conţine fişierele necesare pentru root.
 
LG Nexus 4 şi Samsung Nexus 10 deja rootate; ClockworkMOD Recovery disponibil pentru aceste terminale

Dezvoltatorul Koush a postat pe web noile versiuni de ClockworkMod recovery pentru LG Nexus 4 şi Samsung Nexus 10. Se pare că metoda ROM Manager nu funcţionează în acest moment, deci mare grijă la acest capitol. Cei care au încercat această metodă au avut nevoie să facă flashing şi să readucă telefonul la software-ul stock. Pentru a obţine acces root aveţi un ghid pe XDA Developers, confirmat şi testat de Stryder5 şi alţi utilizatori.

Sincer să fiu mi se pare bizar să rootezi un telefon cu OS stock pe el, mai ales că nu are bloatware pe el sau vreo funcţie ascunsă pe care să o deblochezi. Totuşi, dezvoltatorii şi hackerii trebuie să experimenteze şi poate vor găsi indicii cu privire la viitoarele release-ur Android în codul sursă, sau vreo funcţie ascunsă a tabletei sau telefonului. Reţineţi că terminalele Google Nexus, adică Nexus One, Nexus S şi Galaxy Nexus pot avea bootloaderul deblocat rapid, pur şi simplu prin conectarea terminalului la computer în mod bootloader şi rularea programului Fastboot cu o comandă specială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget