aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 16 noiembrie 2012

Google+ vă permite acum să descărcaţi aplicaţii Android direct din Stream


V-a recomandat cineva vreodată o aplicaţie Android şi aţi fi dorit să o descărcaţi direct pe telefonul mobil? Ei bine, acum puteţi face acest lucru, dar doar din Google+. Google face un pas în plus spre unificarea serviciilor şi aplicaţiilor sale, integrand în zona de Stream a lui Google+ posibilitatea de a descărca aplicaţii din Play Store.
 
Google+ va permite acum să descărcaţi aplicaţii Android direct din Stream

Ideea este să partajaţi o aplicaţie pe Google+ şi ea va oferi un buton de instalare. Trebuie doar să recomandaţi o aplicaţie şi unul dintre contactele voastre să o descarce, dispărând intermediarul Google Play Store. Tot ce trebuie să faceţi pentru a testa această funcţie este să daţi copy/paste la un link din Google Play pe Google+ şi rezultatul va apărea cu tot cu buton de install. Din păcate dacă recomandaţi o aplicaţie din Google Play pe Google+ atunci cand va aflati in Google Play Store rezultatul nu va fi acelaşi, dar sunt convins că se lucrează şi în această direcţie.

Captura de ecran de mai sus va explica mai clar situaţia. Se pare că Google a făcut un lucru similar cu Music pe Google+ atunci când Google Music s-a lansat. Astfel, cei care partajau un preview de melodie contactelor le ofereau şi şansa de a o descărca. Ce urmează acum? Integrare de download de aplicaţii în YouTube? Ar fi util să vedem review-ul unei aplicaţii şi să o descărcăm direct din clip... (cu buton de install mă refer).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget