aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 21 noiembrie 2012

iPad-uri Mini în valoare de 1.9 milioane de dolari furate de la aeroportul JFK din New York


Se pare că iPad Mini nu e doar un terminal popular pentru public, ci şi pentru hoţi, care au furat unităţi ale acestei tablete în valoare de 1.9 milioane de dolari de la aeroportul JFK din New York. FBI se ocupă de acest caz şi l-a arestat deja pe Renel Rene Richardson, care lucra la aeroport.
 
iPad-uri Mini în valoare de 1.9 milioane de dolari furate de la aeroportul JFK din New York

Aparent Rene a "ţinut de şase", în vreme ce alţi 2 complici încărcau paleţi întregi cu unităţiiPad Mini. Suspiciunile asupra lui Richardson au apărut atunci când acesta începuse să ceară informaţii colegilor de muncă despre livrările de iPad Mini-uri şi despre amplasarea maşinilor de transport pentru marfa. Suspectul arestat a fost de acord să colaboreze cu FBI pentru căutarea camionului cu terminale furate în Long Island. Interesant e că ieri dimineaţă au apărut brusc la vânzare pe Craiglist tablete iPad Mini în Long Island.

Din păcate aceste iPad-uri nu au avut încă activat serviciul Find My iPad, deci vor fi greu de găsit. Avem de-a face aici cu o poveste ca în filme şi cu un iPad Mini ajuns subiect de jaf, de parcă fi fabricat din aur... Poate că hoţii erau mai inspiraţi furând terminale iPhone 5, din 2 motive: sunt mai compacte şi costă mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget