aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 9 decembrie 2012

Apple şi Google licitează pentru brevetele Kodak; Se vehiculează sume în jurul unei jumătăţi de miliard de dolari!

Compania defunctă Kodak a avut procesele sale cu Apple în trecut, dar acum cele două companii au numele asociate într-o licitaţie pentru brevetele Kodak. Şi Google vrea o parte din proprietăţile intelectuale ale faimoasei companii, licitând la rândul său, iar experţii afirma că sumele puse la bătaie depăşesc jumătate de miliard de dolari.
 
Apple şi Google licitează pentru brevetele Kodak; Se vehiculează sume în jurul unei jumătăţi de miliard de dolari!

Apple şi Google par a-şi fi unit forţele pentru a oferi suma necesară pentru achiziţia brevetelor Eastman Kodak Co. E interesant să vedem rivalii lucrând împreună, încercând să cumpere cele 1100 de brevete legate de tehnologie a imaginii. Totuşi, reţineţi că astfel de parteneriate nu sunt neobişnuite când vine vorba de vânzări de brevete, deoarece ele permit rivalilor să neutralizeze orice încălcare de proprietate intelectuală pe viitor şi dispare perspectiva unui proces.

Un grup format din Apple, Microsoft şi RIM a cumpărat cele 6000 de brevete Nortel pentru 4.5 miliarde de dolari anul trecut. Google a pierdut licitaţia pentru acestea, după o ofertă iniţială de 900 de milioane. Şi Microsoft era interesată de brevetele Kodak, în vreme ce Google se aliase cu toţi partenerii hardware producători de telefoane Android. Deocamdată totul este acoperit de confidenţialitate şi vom afla mai multe atunci când se ridică embargo-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget