aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 28 decembrie 2012

ZTE lansează oficial primul său telefon cu ecran de 5 inch, rezoluţie 1080p: Nubia Z5

ZTE Nubia Z5 este cel mai nou telefon cu diagonală de 5 inch şi rezoluţie Full HD a ecranului, după ce HTC, Sharp şi Lenovo au prezentat sau anunţat că pregătesc astfel de terminale. Şi Samsung a prezentat recent un smartphone cu o asemenea diagonală, dar cu rezoluţie scăzută, modelul Galaxy Grand.
 
ZTE lansează oficial primul său telefon cu ecran de 5 inch, rezoluţie 1080p: Nubia Z5

Nou venitul de la ZTE poate fi admirat în imaginile din acest articol şi are cam aceleaşi dotări pe care le are orice flagship Android de final de 2012. Asta înseamnă că primim 2 GB RAM, procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz şi un display de 5 inch, unul produs de Sharp şi cu densitate a pixelilor de 443 ppi. În spate se afla o cameră de 13 megapixeli, iar la bordul device-ului avem 32 GB memorie internă, toate opţiunile de conectivitate celebre, de la NFC la LTE şi Android 4.1.1 Jelly Bean.

Sub carcasa se afla o baterie de 2300 mAh, iar telefonul are un corp unibody din aluminiu, ce măsoară 7.6 mm în grosime. De asemenea, acest device e destul de uşor, având în vedere dimensiunile sale, cântărind doar 126 de grame, adică aproximativ cu 50 de grame mai uşor decât un Nokia Lumia 920. ZTE Nubia 5 are preţul de aproximativ 555 dolari, care nu sună deloc rău pentru un astfel de model. Pe Nubia îl aşteptam la CES 2013 şi MWC 2013, pentru a afla dacă vom avea parte şi de o lansare europeană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget