aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 12 decembrie 2012

Un nou smartphone quad core cu ecran Full HD se alătura trendului, de această dată un model Pantech Vega

Terminalele Pantech Vega sunt populare în Asia şi brandul sud-coreean a cunoscut succesul şi în Statele Unite, prin câteva modele vândute la abonament. La noi nu au ajuns încă modelele Pantech şi nu cred că se va întâmpla asta prea curând. În schimb, se pare că producătorul asiatic are planuri mari pentru perioada următoare, când intentioneaza să lanseze un smartphone full HD.
 
Un nou smartphone quad core cu ecran Full HD se alătura trendului, de această dată un model Pantech Vega

În ultima vreme am văzut tot soiul de mari companii, de la Lenovo la ZTE şi de la Huawei la Oppo cum pregătesc astfel de handseturi, tonul fiind dat de HTC J Butterfly/Droid DNA. Noul venit poartă numele de cod Pantech Vega IM-A860, va avea procesor quad core şi ecran de mari dimensiuni, cu rezoluţie 1080p. Avem şi o certificare WiFi pentru acest model, care indică prezenţa ecranului anterior menţionat, dar şi a unui procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, o alegere extrem de populară în ultima vreme, fiind prezent şi pe ASUS PadFone 2 şi LG Nexus 4, de exemplu.

Avem şi 2 GB RAM pe acest nou venit, iar sistemul de operare ales este Android 4.1 Jelly Bean. Nu avem informaţii despre camera sau spaţiu de stocare sau baterie deocamdată. Pantech lansează de obicei smartphone-uri care arata destul de bine, dar nu ies în evidenţă cu ceva faţă de rivali. Atuul lor este preţul scăzut de obicei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget