aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 3 decembrie 2012

Nokia neagă orice iniţiativă pe bază de Android, după ce au fost descoperite postari de joburi care necesită Linux


Recent Nokia a postat nişte oferte de joburi foarte atractive, care par a implica lucrul cu Linux într-un mod care duce cu gândul la Android. Imediat au început speculaţiile, care au luat amploare, astfel încât Nokia a fost forţată să nege tot, prin declaraţii oficiale pe Twitter.
 
Tweet Nokia Android

Doug Dawson, cel care se ocupă cu PR-ul la Nokia este cel care a oferit răspunsul celor curioşi cu privire la un proiect Android de la Nokia. Se pare că postările de joburi aveau de-a face cu aplicaţia Nokia Here Maps pentru Android, care necesită ingineri software capabili. Totul a pornit de la o ofertă de muncă prin Linkedin, prin care Nokia cauta un "Principal Software Engineer, Embedded Linux Middleware". Trebuie menţionat că singurele sisteme mobile de operare bazate pe Linux sunt Android şi webOS, de aici pornind speculaţiile.

Cei care spera la un telefon Nokia cu Android mai au de aşteptat, deoarece nu este cazul deocamdată şi nici nu credem că va fi prea curând. Dacă Windows Phone eşuează, există întotdeauna planul Jolla Sailfish OS, sau în cel mai rău caz o întoarcere la Symbian, prin versiunile Carla şi Donna, pe care încă le aşteptăm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget