aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 9 decembrie 2012

Samsung pregăteşte un telefon dual SIM quad core cu ecran de 5 inch - Galaxy Grand Duos

2013 va fi anul telefoanelor Full HD cu ecran de 5 inch, se pare, acest format fiind adoptat tot mai des în ultima vreme de către producătorii de telefoane mobile. Printre ei se numără şi Samsung, care se zvoneşte că ne va prezenta un Galaxy S IV cu design de acest gen, dar şi un model dual SIM interesant.
 
Samsung Galaxy Grand Duos

E vorba despre Samsung Galaxy Grand Duos, care şi-a făcut apariţia în zvonuri recente, ce afirmă că terminalul va avea procesor quad core, două sloturi SIM şi un display de 5 inch Full HD. Samsung s-a orientat spre dual SIM în ultima vreme şi am văzut deja versiuni de acest gen pentru Note II şi Galaxy S III, cel puţin în Asia. Producătorul sud-coreean a vândut deja destul de multe terminale dual SIM sub branding Duos ce-i drept, deci are experienţa în domeniu.

Ideea este că noul Galaxy Grand Duos va fi de fapt o versiune dual SIM a lui Galaxy Grand, care a apărut pe web printr-o scăpare luna trecută. Tot ce ştim despre noul Duos este va sosi pe piaţa în ianuarie, în variante de culoara albă şi neagră şi că numele său de cod este GT-i9082. În noiembrie Samsung Galaxy Grand şi-a făcut apariţia la FCC, cu un ecran de 5 inch, CPU Exynos quad core de 1.4 GHz, NFC, LTE şi o baterie de 2100 mAh. Problema era că ecranul suporta doar o rezoluţie de 480 x 800 pixeli... ceea ce plasează produsul în zona midrange.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget