aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 10 decembrie 2012

Oppo Finder 5, un nou smartphone ultrasubtire din China e gata de lansarea globală

Oppo este un brand din China cunoscut pentru producţia de MP3 playere, blu ray playere, echipamente audio şi telefoane mobile. Acum ei atacă segmentul de smartphone-uri, prin modelul Oppo Finder 5, pe care se pregătesc să îl lanseze şi la nivel global.
 
Oppo Finder 5, un nou smartphone ultrasubtire din China e gata de lansarea globală (Video)

Acest model iese în evidenţă printr-o talie foarte subţire, de doar 6.65 mm, care face din acest device cel mai subţire telefon de pe planetă. Oppo Finder 5 este fabricat din oţel inoxidabil, cu rezistenţa la nivel militar, conform producătorului său. Terminalul dispune de un ecran Super AMOLED Plus de 4.3 inch şi vine cu un procesor dual core de 1.5 GHz, încărcare wireless şi sonorizare Dolby cu surround.

Alte dotări includ o cameră de 8 megapixeli cu captura video 1080p, o cameră frontală cu captura 720p şi se pare că terminalul vine cu promisiunea unor actualizări OTA săptămânale. Oppo promite că în funcţie de feedback-ul utilizatorilor va oferi aceste update-uri săptămânale şi mai promite şi "cea mai bună interfaţa din lume". Să sperăm că şi preţul va fi unul bun şi nu exorbitant




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget