aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 12 decembrie 2012

Lenovo S890, un telefon cu ecran de 5 inch şi preţ de doar 256 de dolari

Producătorii chinezi sunt primii care se înscriu în trendul telefoanelor de 5 inch, cu procesoare quad core şi rezoluţie 1080p, dar unii preferă să contracareze viitoare modele scumpe cu unele cu preţ accesibil. Este şi cazul lui Lenovo S890, care nu emite pretenţii de rival al lui HTC Droid DNA, ci de un terminal cu ecran mare şi dotări midrange.
 
Lenovo S890, un telefon cu ecran de 5 inch şi preţ de doar 256 de dolari

Lenovo S890 costă doar 256 dolari, are şanse mari să rămână în China şi vine cu un ecran de 5 inch, cu rezoluţie qHD, o cameră de 8 megapixeli şi un procesor dual core de 1.2 GHz un MT6577T, deci o variantă cu putere mai mică decât un Qualcomm sau Exynos, de exemplu. Handsetul rulează Android 4.0 ICS şi trebuie să recunosc ca designul sau nu arată rău.

Acea interfaţă cu opţiunile dispuse în formă de pătrat în centrul ecranului îmi aminteşte de tabletele Lenovo ale anului trecut, modele ThinkPad şi IdeaPad, care au acest trademark în UI. Avantajul acestui model este în mod clar preţul, dar cred că există multe persoane pe care nu le-ar deranja să plătească dublu pentru un ecran cu rezoluţie mult mai mare, camera de 13 megapixeli şi un procesor realizat de Qualcomm. Îşi vor găsi astfel de modele loc la noi, mai ales că tabletele Lenovo sunt deja în ţară?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget