aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 28 decembrie 2012

Samsung Galaxy Note 7 îşi face apariţia în benchmark-uri

Samsung nu a mai experimentat în 2012 la fel de mult cu formaturile de device-uri precum a făcut-o în 2011, an în care apăreau terminale de 8.9 şi 7.7 inch care nu au mai avut succesori. Ei bine, un nou format e în curs de pregătire şi e vorba aici despre un Galaxy Note de 7 inch, despre care se vorbeşte de ceva vreme. Acum avem şi dovezi cu privire la existenţa acestui model.
 
Samsung Galaxy Note 7 îşi face apariţia în benchmark-uri

La începutul acestei luni acest terminal fusese depistat sub numele de cod GT-N5100 în rezultatele benchmark-ului NenaMark 2, iar acum au apărut alte rezultate cu acelaşi nume de cod inclus. De data asta e vorba despre GLBenchmark, care din păcate nu dezvăluie prea multe informaţii despre terminal, poate în afara faptului că Samsung pregăteşte în acest caz o tabletă cu ecran de 7.7 inch şi procesor quad core Exynos. Acest nou model va suporta o rezoluţie de 1280 x 800 pixel, iar procesorul sau Exynos va avea o frecvenţă de 1.6 GHz.

Tableta rulează Android 4.1.2 Jelly Bean şi va avea un GPU Mali 400. E interesant că Samsung se întoarce la formatul de 7.7 inch, mai ales că am apreciat modelul Galaxy Tab 7.7 la vremea sa, fiind considerat o tabletă foarte performantă şi comodă pentru utilizator. Va fi interesant de văzut ce alte funcţii va mai primi stylusul S Pen pe noul model. Poate vom vedea un anunţ la MWC 2013 sau la CES.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget