aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 12 decembrie 2012

Prototipul de iPhone 6 are procesor quad core, ecran de 4.8 inch (Zvon)

Analistul Jefferies Peter Misek are deja informaţii despre iPhone 6, se pare, adică următoarea versiune după iPhone 5S din 2013. Zvonurile afirmă că iPhone 6 va sosi în 2014 şi aparent există deja câteva prototipuri cu care doar cei apropiaţi de conducerea Apple au contact în aceste zile.
 
Prototipul de iPhone 6 are procesor quad core, ecran de 4.8 inch (Zvon)

Evident, luăm totul doar că pe un mare zvon şi descoperim că unul dintre prototipuri vine cu un ecran de 4.8 inch, un IGZO Retina+. În plus, terminalul adopta un procesor quad core Apple A7, iar analistul Misek afirma că şi iPhone 5S ar putea adopta standardul Retina+ pentru ecran. În acest moment iPhone 5 foloseşte un procesor dual core Apple A6, în vreme ce iPad 4 dispune de un CPU dual core A6X cu GPU quad core.

Tot din ciclul zvonurilor despre iPhone 6 aflăm că prototipul renunţă la butonul fizic Home, în favoarea gesturilor care vor controla funcţiile terminalului. O concluzie rapidă ar fi că dacă noul iPhone are aceste dotări, el pare să le fi împrumutat de la Galaxy S III şi terminalele BlackBerry 10, luând de la primul ecranul, sau cel puţin mărimea sa şi de al doilea controlul prin gesturi. Credeţi că sunt şanse să vedem un astfel de iPhone în următorii 2 ani?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget