aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 3 decembrie 2012

Facebook activează propria caracteristică de sincronizare automată a pozelor realizate cu terminalul


La începutul acestui an, Facebook a anunţat o perioadă de testare pentru o caracteristică de sincronizare a fotografiilor pe care unii dintre ceilalţi concurenți, cum ar fi Google+, o ofereau deja. Caracteristica oferă utilizatorului posibilitatea de a avea în mod automat fotografiile sale sincronizate cu un album privat pe Facebook, în momentul în care sunt realizate.
 
Facebook activează propria caracteristică de sincronizare automată a pozelor realizate cu terminalul

Dropbox - cunoscutul furnizor de spaţiu de stocare online, a oferit caracteristica de a avea fotografiile instantaneu încărcate într-un dosar, de îndată ce acestea au fost realizate, încă de pe parcursul acestui an. Rețeaua socială Google+ a oferit, de asemenea, o funcție similară de ceva vreme încoace. Caracteristica de sincronizare a pozelor a fost acum integrată și în Facebook.

La activarea Photo Sync pentru Facebook, se pot încărca fotografiile existente realizate cu aparatul dvs., inclusiv cele viitoare, până la 2 GB de imagini, într-un album privat pe reţeaua de socializare. Din browser-ul pentru PC, funcţia poate fi activată parcurgând traseul:Timeline>Photos>Synced From Phone. Atunci când bateria dispozitivului este scăzută, Photo Sync va fi întreruptă temporar și reluată în momentul în care vă conectați telefonul la încărcător. Când conectat la reţeaua 3G, pozele vor fi încărcate la dimensiuni mai mici, faţă de când sunteţi conectat la o rețea WiFi, din motive evidente. Funcția poate fi activată din aplicația Android, parcurgând traseul: Meniu> Settings>App Settings>Sync Photos, sau puteți alege Don’t Sync My Photos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget