aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 3 decembrie 2012

Iată un mic tutorial cu un terminal BlackBerry seria L cu BB 10 OS la bord


Despre BlackBerry 10 OS şi primele modele pe care va rula s-a vorbit mult în ultima vreme, dar web browserul sau nu a primit prea multă atenţie. Ei bine, în acest nou video tutorial de mai jos, aruncăm o privire şi asupra browserului, dar şi a gesturilor de multitasking.
 
Iată un mic tutorial cu un terminal BlackBerry seria L cu BB 10 OS la bord (Video)

Observaţi că odată ce ne aflăm în browser şi facem un swipe de sus in jos se dezvăluie o zonă cu setări şi alte două opţiuni în partea superioară a ecranului, în vreme ce un swipe în sus minimizează fereastra şi ne prezintă un soi de zona de notificări laterală. Această zonă este axată pe comunicare şi afişează mailuri, SMS-uri, tweeturi şi statusuri pe Facebook într-un mod foarte discret. Apoi fereastra minimizată poate deveni doar unul dintre thumbnailurile live ale aplicaţiilor care rulează în acel moment.

Avem şi o zonă dock în partea inferioară a ecranului cu buton de apelare, căutare şi cameră, dacă nu mă înşel, iar această portiune îmi aminteşte cumva de Symbian. În ce priveşte web browserul de pe BlackBerry 10 OS, RIM promite că acesta va avea cel mai bun suport pentru HTML5, mai bun chiar decât unele browsere desktop. Observaţi că exact ca la Windows Phone bară de adrese se afla în partea inferioară, iar modalitatea de control a browserului implica un swipe de la stânga la dreapta pentru a deschide un meniu de opţiuni. Când ajungem la meniu putem verifica history-ul, deschide un nou tab sau verifica bookmark-urile.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget