aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 3 decembrie 2012

ASUS Qube trece de inspecţia FFC şi vine să ofere funcţionalitate Google TV


Unul dintre cele mai recente produse de la Asus tocmai a trecut de inspecţia FFC și vine să ofere funcționalitate Google TV. ASUS Qube este mai degrabă un dongle USB care este conectat la un dispozitiv prin USB, pentru a oferi Google TV. Pe Play Store există, de asemenea, unele aplicații dezvoltate de Asus, care oferă unele indicii despre funcţiile dispozitivului.
 
ASUS Qube trece de inspecţia FFC şi vine să ofere funcţionalitate Google TV

ASUS Qube a trecut de FFC și este de așteptat că nu va mai trece mult până ce va fi anunţat oficial. Engadget a descoperit că unele dintre aplicațiile disponibile pe Store de la Asus, au fost proiectate pentru a include și sugestii pentru funcțiile oferite de noul dispozitiv. Aplicaţiile descoperite care oferă indicii despre ASUS Qube, sunt O!Mobile Control Center și O!Mobile Remote - pentru control de la distanță folosind terminalul mobil şi sunt disponibile gratuit pe Play Store.

Deși Google TV a avut parte de mai multe critici, comparativ cu cota de comentarii pozitive, sunt producători, cum ar fi Asus, care ar putea ajuta să împingă serviciul pe calea cea dreaptă. Google TV oferă acces la tot felul de servicii populare, în special în Statele Unite, inclusiv Netflix, Hulu, YouTube și Google Play Store - pentru un număr mare de seriale TV și filme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget